Jubileum 2015

 

 KOSKOIER WORDT 40 JAAR EN IS ZOEKENDE….

Wat nu? Op zoek naar wat? In 2015 zingt, speelt en danst Koskoier al 40 jaar. Weliswaar natuurlijk door de jaren heen in verschillende bezetting en op verschillend niveau. Maar toch… Al 40 jaar! Dat is niet niks, en daar willen we dus ook zeker bij stilstaan. 

Daarom is Koskoier dus op zoek. Op zoek naar oud-leden. Van lang geleden, kort geleden, combo leden, solisten en niet solisten. En dat zijn er best veel, over al die 40 jaren gerekend. Rondom dit jubileum wordt natuurlijk iets speciaals georganiseerd. Het kan daarom niet anders, dan dat we daar volgend jaar met een geweldig grote groep zullen staan. Ook voor de solisten is het natuurlijk geweldig om nog een keer te vlammen met “hun” liedje. Het is bekend dat vele oud-leden Koskoier nog steeds een warm hart toedragen. Vaak komen ze luisteren en kijken naar een van de optredens. Zou het dus niet leuk zijn om weer eens mee te doen? De jubileumshow moet dus wel iets speciaals worden. In het voorjaar van 2015 gaat dat dus gebeuren! Doe mee!!!                          Op 21 en 28 september zijn er open repetities. Oudleden, maar ook nieuwe leden zijn dan welkom. We kunnen dan ook meer vertellen over de opzet, vorm en data van de jubileumshow. Aanmelden via mail: koskoier@gmail.com.

 

Feest met Koskoier!

Misschien hebt u er al van gehoord, bent u het tegengekomen in de social media. Koskoier viert in 2015 haar 40-jarig jubileum. Dat zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Het is een heel jaar feest!

 

Heeft ú, of kent u iemand die in 2015 iets te vieren heeft met 40? Denk aan een verjaardag, huwelijk, jubileum of huisnummer. Dan heeft u de mogelijkheid om een serenade aan te vragen. Voor Koskoier  is het altijd een feest om te zingen, dus doet ze niet moeilijk. Als de aanleiding maar rechts-of linksom met 40 te maken heeft. Dus ook 80, 20 of nog iets anders is een goed “excuus”.  Koskoier komt dan bij u op de stoep of in de huiskamer een kleine ode brengen! Hoe zou dat zijn om cadeau te krijgen, of te geven natuurlijk!                                                                          Mail naar: koskoier@gmail.com voor informatie over de mogelijkheden en kosten voor zo’n serenade, of kijk op www.koskoier.nl

 

Dat “een heel jaar feest” nog meer inhoud voor Koskoier, én voor u,  zal de komende tijd duidelijk worden. WORDT VERVOLGD… 

 

UNIEKE SAMENWERKING !

 

Dat Koskoier volgend jaar een jubileum te vieren heeft, hebt u misschien al gehoord. Ook dat ze daarvoor de samenwerking aangaat met de afdeling VMBO van het Commanderij College. Maar doordat Loep Design nu ook haar medewerking heeft toegezegd, ontstaat er echt iets bijzonders.

Hier gaat het niet om sponsoring of iets dergelijks. Dat moge duidelijk zijn.    Voor de Jubileumshow die Koskoier samen met de school organiseert, is gevraagd aan de leerlingen om een poster te ontwerpen. Daar zijn er nu twee van uitgekozen om verder mee te werken.

 

Maar hoe gaat dat in zijn werk? Hoe ontstaat nu vanuit een schets een echte poster? Daarvoor heeft Loes Pennings, van genoemd bedrijf, de twee jonge ontwerpers uitgenodigd om dat samen met haar te realiseren. Middels deze “stage” nemen ze dus een kijkje achter de schermen van een echt ontwerpbureau. Hierdoor zie je dus de al unieke samenwerking tussen vereniging en school nog breder worden. Ook het bedrijfsleven sluit aan. Zo ontstaan er zomaar ineens hele mooie maatschappelijke verbindingen. Wat een verrijking! Zo’n verbindingen gaan ook een aantal supermarkten in Gemert al jaren aan. Middels hun statiegeldakties heeft u al vele goede doelen kunnen steunen. Binnenkort krijgt Koskoier ook die kans. Bedankt alvast !